Tweets by MonieNieuwdorp

Team

product

Op 1 januari 2017 telde Monie 24 vaste werknemers. Samen zijn deze mensen goed voor zo'n 400 jaar ervaring. Dit zijn de mensen die het bedrijf elke dag weer draaiende houden, en bijdragen aan de absolute topkwaliteit van onze uien. (Foto gemaakt door Judith Leroy)

Wim Moerdijk (1983)
Wim is als directeur de duizendpoot binnen het bedrijf. Hij was samen met z'n vader Marien in 1983 de oprichter van Monie. Altijd en overal aanwezig regelt hij de verkoop en allerlei andere zaken van algemene en specifieke aard.


Eric Moerdijk (2004)
Eric werkt sinds 2004 bij Monie. Sinds 2007 is hij samen met zijn vader Wim mede-eigenaar en – directeur van het bedrijf. Eric regelt de planning en is verantwoordelijk voor de kwaliteit. Samen met Wim is hij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij Monie.


Rinus Welleman (1983)
Rinus, de man van de weg werkt van jongs af aan bij ons in de uien. Hij is samen met Wim vanaf de oprichting van Monie in 1983, al van de partij. Duizenden en duizenden tonnen heeft hij al vanaf de boer naar ons bedrijf gebracht. En dat in een vrachtauto die er altijd piekfijn uitziet.


Jan Houterman (1985)
Jan Houterman is al sinds 1985 van de partij. Hij werkt parttime bij Monie en is al jarenlang trekkerchauffeur. In de kantine ook wel Elvis of Snorrr... genaamd.


Ko Weststrate (1985)
Ko is al jaren "Hoofd Technische Dienst" bij Monie. Hij is sinds 1985 verantwoordelijk voor onderhoud en reparaties aan de machines en gebouwen. Is hij in de buurt wees dan op je hoede, want voor grappen is Ko altijd te vinden!


Kees Meerman (1988)
Kees werkt sinds 1988 bij Monie en is verantwoordelijk voor de administratie, boekhouding en verlading van uien. Zijn credo luidt; Hard voor weinig maar nooit chagrijnig


Peter Bastiaanse (1989)
Peter werkt sinds 1989 bij Monie en was jarenlang de man van de kleinverpakkingsafdeling. tegenwoordig is hij een zeer ervaren en onmisbare kracht in de leeskamer


Rudi Baas (1993)
Rudi versterkt het Monie-team sinds 1993 en is dagelijks te vinden aan de afstaarter, waar hij een eerste kwaliteitscontrole uitvoert. Rotte bollen, afval en kluiten worden door hem verwijderd. Tevens zorgt Rudi samen met Marc dat de uien vakkundig worden ontdaan van de staart.


Kees Smalheer (1995)
Kees is sinds 1995 de teeltbegeleider die samen met de telers zorgt dat op het veld de beginselen worden gelegd voor de klasse I uien. Ook van opslag en bewaring van uien weet Kees alles. Bovendien, wanneer je de weg vraagt krijg je ook nog eens een rondleiding door half Zeeland en weet je precies waar de afgelopen tien jaar welk gewas heeft gestaan.Martin Weststrate (1998)
Martin werkt sinds 1998 bij Monie en is gebombardeerd tot voorman aan de leesbanden. Hij zorgt ervoor dat de juiste sorteringen en kwaliteit wordt verkregen. De laatste man die de uien ziet voordat ze de baal ingaan.


Allal Akka (1998)
Allal werkt sinds 1998 bij Monie en staat vaak aan de leesband, soms als eindcontroleur en zorgt er al jaren voor dat uien van de beste kwaliteit worden afgeleverd.


Peter van Helleman (2001)
Peter werkt sinds 2001 bij ons en is vaak te vinden in en rond de leeskamer. Wanneer Martin er niet is neemt hij de taak als voorman en eindcontroleur van hen over. Ook weet hij veel van het verpakken van de uien en kan hij Wilco vervangen waneer dat nodig is.


Stefan van den Dries (2002)
Stefan staat sinds 2002 aan de leesband en kan naast vakkundig controleren op kwaliteit ook bepaalde uitspraken van medewerkers exact nabootsen. Bovendien is hij een voetbalfanaat in hart en nieren. De morgen na een wedstrijd kun je precies zien of Ajax verloren of gewonnen heeft.


Jan Jaap Weststrate (2007)
Jan Jaap zorgt er sinds 2007 voor dat alles blijft draaien. Hij vult de bunkers met uien en pakt de gepalletiseerde balen uit de palletiseermachine. Dat betekent dat je moet kunnen omgaan met werkdruk. Maar Jan Jaap is een ervaren chauffeur die het hoofd koel houdt.


Wilco Pieterse (2007)
Wilco werkt sinds 2007 bij Monie en staat zijn mannetje bij het verpakken van de uien. Wilco regelt dat elke "juun" in de juiste verpakking terecht komt met de juiste vermelding van sortering, gewicht en klasse. Hij weet ondertussen alles van verpakkingen, afwegen en palletiseren. Met zorg voor het product en zijn werkomgeving vormt hij een vertrouwd gezicht op de werkvloer.Gerrit Weststrate (2008)
Gerrit werkt sinds 2008 op ons bedrijf en staat zijn mannetje als aanstormend onderhoudsmonteur. Samen met z'n grote leermeester "vader Ko" zorgt hij dat het machinepark blijft draaien en de gebouwen worden onderhouden. Ook springt Gerrit bij op de heftruck of op de trekker als dat nodig is.


Dave Iyanja (2008)
Dave komt ons team sinds 2008 versterken. Hij werkt mee aan de kwaliteitscontrole van een klasse I ui en is tevens te vinden op de kleinpakafdeling. Ook helpt hij vaak met reparatiewerkzaamheden bij Ko.


Jan de Kam (2009)
Jan is elke dag te vinden op z'n vaste stekje als eindcontroleur. Altijd rustig werkend om een uitstekende ui de baal in te krijgen. Jan houdt de voeten warm en het hoofd koel.


Marc van der Helm (2010)
Marc - ook wel Henk genoemd - is een manusje van alles. Afstaarten, heftruck rijden of op de trekker, Marc draait er zijn hand niet voor om. Met spiedend oog en razendsnelle bewegingen ontsnapt geen ui aan z'n aandacht.


Theun Joziasse (2011)
Theun is een goede kracht als het om kwaliteitscontrole gaat en een van onze meest prominente werknemers. Hij is overal inzetbaar, zowel bij de sorteerlijn als bij de afstaarter.


André Hoogerland (2011)
André werkt bij ons sinds maart 2011 en springt vaak bij op de heftruck bij Jan Jaap of op de afstaarter. Daarnaast draagt hij bij aan de kwaliteitscontrole aan de leesband. Hij is er altijd en blijft altijd rustig.


Bram Beekman (2012)
Bram werkt sinds 2012 bij Monie en is actief betrokken bij de kwaliteitscontrole van de uien. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de reparaties van beschadigde kisten. Samen met Theun houdt hij de stemming er wel in en de fluitconcerten zijn soms niet van de lucht.


Peter Braam (2012)
Peter werkt sinds 2012 bij ons als tweede vrachtwagenchauffeur, maar hij is een echte all-rounder. Heftruckrijden, vrachtwagen rijden, Peter doet het allemaal en mét plezier.


Kees Bakker (2012)
Kees Bakker versterkt ons team sinds september 2012. Kees is dagelijks onderweg om de beste cellen uien op te sporen en te kopen. Dankzij het grote netwerk van telers wat hij inmiddels heeft, kunnen wij zo het jaar rond over een goede kwaliteit uien beschikken.


Lennart van Weele (2014)
Lennart is na een stageperiode van een jaar sinds 2014 vast in dienst bij Monie. Lennart is op vele plaatsen inzetbaar en ondertussen een vast gezicht geworden bij de kleinpakafdeling. Hij is iemand die met weinig woorden veel werk kan verzetten.


Miranda Meerman (2014)
Miranda is in 2009 als vakantiewerker begonnen bij Monie. Toen ze haar school heeft afgerond is ze in 2014 vast in dienst gekomen. Samen met Dave en Lennart is ze werkzaam op de kleinverpakkingsafdeling.


Gijsbrecht Gunter (2004)
Gijsbrecht werk officieel niet meer bij Monie, maar is regelmatig te vinden voor het bijwerken van gegevens en hand en spandiensten. Elke vrijdagmiddag werkt hij de cijfers bij. Verder is hij actief voor Frugi Venta, de Stichting Afzetbevordering Ui (SAU) en breder binnen de Agro- en Foodsector.

Vorige pagina
-
Ga naar boven

Tel: 0113-612845   E-mail: info@monie.nl