Tweets by MonieNieuwdorp

Gele uien klasse I en II

Op deze pagina vindt u een greep uit ons assortiment gele kwaliteitsuien. Elke ui is handmatig op kwaliteit gecontroleerd. Bij ons is elke sortering tussen de 25 en 105 millimeter mogelijk, maar hieronder vind u een paar gebruikelijke maten. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn (op aanvraag) leverbaar met GlobalGAP-certificaat. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Download een kopie van deze pagina

Beweeg over onderstaande afbeeldingen voor mer informatie:


Drielingen (maat: 35-50 mm)

Gele Uien
Maat: 35-50mm, Klasse I

Mooie drielingen met een blanke kleur en uitstekende hardheid en huidvastheid. Geschikt voor levering aan afnemers die hoge kwaliteitseisen stellen.
Rode Uien
Maat: 35-50mm, Klasse II

Drielingen geschikt voor levering naar verre bestemmingen zoals de Afrikaanse Westkust. Geselecteerd product met een goede spruitrust en aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.
Middel (maat:50-70 mm)

Gele Uien
Maat: 50-70mm, Klasse I

Klasse I uien, zeer geschikt voor kleinverpakking. Speciaal geteeld voor de mooie kleur, hardheid en spruitrust. Door het gebruik van een zeer uniform hybride ras met uitstekende reputatie is continuïteit gewaarborgd.
Rode Uien
Maat: 50-70mm, Klasse II

Klasse II uien van geselecteerde hybride rassen die geschikt zijn voor verre bestemmingen zoals Azië of Afrika. Goede kwaliteitseigenschappen van het product zorgen ervoor dat het een lange reis kan maken.
Grof (maat: 60-80 mm)

Gele Uien Grof I
Maat: 60-80mm Klasse: I

Een topselectie uit de Nederlandse uienmarkt. Ons visitekaartje waarmee we graag voor de dag komen! Dit product wordt geteeld door een groep geselecteerde telers waarmee we een zeer goede reputatie hebben opgebouwd in de loop der jaren. Daardoor is het mogelijk om vanaf de teelt op deze absolute topkwaliteit aan te sturen.
Gele Uien Grof II
Maat: 60-80mm Klasse: II

Het zusje van de klasse I ui. Hoewel de kleur niet kan tippen aan de topkwaliteit van een klasse I ui, kunt u met dit product zeker voor de dag komen. Binnen de Europese markt vindt dit product gretig aftrek, met name omdat de verhouding tussen prijs en geleverde kwaliteit uniek is.
Super (maat: 80-105 mm)

Gele Uien Super I
Maat: 75-105mm, Klasse: I

Net als de andere klasse I sorteringen is ook dit een zeer betrouwbaar product. Uniek is dat, door het gebruik van extreem huidvaste uienrassen én een nauwkeurige kwaliteitscontrole door vakkundig personeel, een product wordt aangeboden dat niet snel kaal zal vallen. Juist de grotere sorteringen kunnen hier gevoelig voor zijn. Met een klasse I "superui" heeft u met dit probleem niet of nauwelijks te maken.
Gele Uien Super II
Maat: 75-105mm, Klasse: II

De meest grove klasse II sortering die wij in het assortiment hebben is de klasse II Super. Deze ui wordt veel afgezet binnen de Europese markt, maar ook buiten Europa is het een zeer gewild product.
Vorige pagina
-
Ga naar boven

Tel: 0113-612845   E-mail: info@monie.nl