Tweets by MonieNieuwdorp

Rode uien klasse I\II

Op deze pagina vindt u een greep uit ons assortiment rode kwaliteitsuien. Elke ui wordt met de handmatig op kwaliteit gecontroleerd. Bij ons is elke sortering tussen de 25 en 105 millimeter mogelijk, maar hieronder vind u een paar gebruikelijke maten. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn leverbaar met GlobalGAP-certificaat. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Download een kopie van deze pagina

Beweeg over onderstaande afbeeldingen voor mer informatie:


Middel (maat: 40-60 mm)

rode Uien
Maat: 50-60mm of 50-70mm, Klasse I

Klasse I uien, een kwalitatief uitstekend product met een goede huidvastheid en mooie kleur. Uiteraard kan dit product GlobalGAP gecertificeerd geleverd worden. In vergelijking met de klasse II kwaliteit heeft dit product een aanmerkelijk mooiere kleur en een stevige huid, wat het uitermate geschikt maakt voor kleinverpakkingen.
Rode Uien
Maat: 40-60, Klasse II

Dit product scoort qua huidvastheid iets minder dan de rode uien van klasse I kwaliteit. Wat betreft de prijs-kwaliteit verhouding ligt dit product erg gunstig in de markt. Andere raseigenschappen zoals kleur, hardheid, "dubbele harten" en roodkleuring tot in de kern zijn echter wel gewaarborgd. Kortom een product waarmee u uitstekend kunt concurreren en dat een lange reis kan maken.
Grof (maat: 60-80 mm)

rode Uien Grof I
Maat: 60-80mm, Klasse I

Onze absolute topper in het assortiment rode uien. Dit product, van een uitstekende kwaliteit, is uiteraard GlobalGAP gecertificeerd; het resultaat van een intensief teelt- en bewerkingsproces vanaf het zaad tot eindproduct. Door de nauwe samenwerking met telers is het bovendien mogelijk de continuïteit van dit product te waarborgen.
rode Uien Grof II
Maat: 60-80mm, Klasse II

Een oude bekende binnen ons assortiment. Hoewel dit product steeds meer het veld moet ruimen voor de klasse I kwaliteit die nu eenmaal aantrekkelijker oogt en kwalitatief beter is, nog steeds een product waar wij voor 100% achter kunnen staan. En niet alleen wij, maar ook u richting uw klant. Betrouwbaarheid van het product is, zeker tegenwoordig, een hot item, En dat durven wij bij dit product zeker te garanderen.
Supers (maat: 80-105 mm)

rode Uien
Maat: 75-105mm, Klasse I

Dit product is, evenals de kleine sortering rode uien van klasse I kwaliteit, niet altijd uit voorraad leverbaar. De klasse I rode supers hebben een betere huidvastheid dan de klasse II sortering en een mooiere kleur.
Rode Uien
Maat: 75-105mm, Klasse II

De meest grove klasse II sortering in het assortiment rode uien. Dit product is evenals de klasse I supers niet altijd uit voorraad leverbaar. Omdat wij focussen op kwaliteit, worden ook voor dit product de beste rassen geselecteerd. Daarbij richten we ons voor dit product voornamelijk op hardheid en een roodkleuring van de ringen tot in de kern.
Vorige pagina
-
Ga naar boven

Tel: 0113-612845   E-mail: info@monie.nl