Tweets by MonieNieuwdorp

´╗┐Verpakkingen

product

Monie levert uien in een grote variatie aan verpakkingen: van zakjes van 500 gram tot Big Bags van circa 1.200 kg tot 150 maal 9 kg balen op een omwikkelde pallet. Onze gele uien worden desgewenst verpakt in ons visitekaartje: de welbekende oranje Monie First Class Quality Onions balen van 19,1 of 25 kg met een gouden band. De rode uien presenteren zich prachtig in de rode Monie First Class Quality Onions balen van 10 kg met een zilveren band.


Vanzelfsprekend kunnen alle denkbare sorteringen en gewichtsklassen in iedere verpakking geleverd worden. Wanneer u kwaliteitsuien in een eigen verpakking met bijbehorend etiket wilt leveren staan wij voor u klaar om onze uien met de grootste zorg en ervaring in uw eigen balen te verpakken. Zo leveren wij al jarenlang voor vele exporteurs en bedrijven een product waar ze op kunnen vertrouwen en wat hun goede naam versterkt. Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!


Beweeg over onderstaande afbeeldingen voor meer informatie:


1 kg netverpakking geel
2 kg netverpakking rood
Gele Uien
Monie levert kleinverpakkingen in 0,5kg, 0,75kg, 1 kg, 1,5 kg en 2 kg. De uien worden nauwkeurig verpakt in gelabelde netverpakking. Wij kunnen zowel flessenhalsetiketten (40mm) als smalle etiketten (19mm) leveren. Op de etiketten kan elke gewenste tekst of code worden geprint dankzij printers die aan de verpakkingsmachines zijn gekoppeld.
Rode Uien
Zowel gele uien kunnen wij in kleinverpakking leveren, desgewenst in dozen of kratten. Standaard worden onze kleinverpakkingen echter per 60 balen van 20 kg gepalletiseerd. Wanneer u zelf suggesties heeft voor alternatieve verpakkingen kan dat natuurlijk ook, want wij willen de uien verpakken zoals u dat wilt.
19,1 kg Monie Goud
10 kg Monie Zilver
Gele Uien
Onze klasse I gele uien verpakken wij graag in deze prachtige oranje balen met gouden label. Deze gele uien zijn van topkwaliteit presenteren wij daarom in deze Gouden Monies, verkrijgbaar in 19,1 en 25 kg variant.
Gele Uien
In deze rode baaltjes met zilveren band komen de rode uien erg goed tot hun recht. Standaard worden deze balen van 10 kg per 250 gepalletiseerd. Uiteraard kunnen we rode uien ook leveren in grotere verpakkingen.
25 kg Blanco, omwikkelde pallet
Big Bag
Gele Uien Grof I
Onze grootste baal is die van 25 kg, hier zichtbaar op een omwikkelde pallet. Pallets met hoeksteunen en kunststof omsnoering, of een combinatie van beide behoren uiteraard tot de mogelijkheden.
Gele Uien Grof II
De grootste verpakking die wij aanbieden voor elke sortering gele en rode uien is de Big Bag met een inhoud van ongeveer 1.200 kg.
voorraad
Vorige pagina
-
Ga naar boven

Tel: 0113-612845   E-mail: info@monie.nl