Certificering

 

Certificering

Hieronder vindt u een overzicht van de certificaten waarover Monie beschikt. De certificaten kunnen worden gedownload met de knop "Downloaden".

BRCGS

Sinds 2004 is Monie gecertificeerd volgens de BRCGS-richtlijnen.

Downloaden

RIK

Reglement Interne Kwaliteitscontrole (RIK)

Sinds januari 2006 voert Monie Interne Kwaliteitscontroles uit volgens de richtlijnen die zijn beschreven in kader van het RIK. Voor uitvoering en implementatie van van de kwaliteitscontrole zijn twee kwaliteitscontroleurs verantwoordelijk.

Downloaden

GlobalGAP

GlobalGAP

In 2007 is EurepGAP omgedoopt tot GlobalGAP. De naam "Global" doet het certificaat, gezien de wereldwijde acceptatie, ook meer tot zijn recht komen. Het protocol beschrijft de minimale eisen voor een goede landbouwkundige praktijk (GAP) voor telers en leveranciers van verse groenten en fruit. Certificatie volgens GlobalGAP wordt ondersteund door de meeste supermarkt organisaties in Europa, maar ook internationaal. Wat binnen GlobalGAP centraal staat is traceerbaarheid. Bovendien is het GlobalGAP protocol bedoeld om het vertrouwen van de consument te winnen.

Indien u gecertificeerd product wenst te ontvangen vragen wij u dit tijdig aan te geven zodat wij hierop kunnen inspelen. De certificaten hebben wij digitaal voor u beschikbaar.

Downloaden

GRASP

GRASP

GRASP staat voor GLOBALG.A.P. Risk Assessment on Social Practice, en is een risicobeoordeling op het gebied van sociale aspecten op een bedrijf. Denk hierbij aan het welzijn en beloningsniveau van medewerkers alsook gezondheids- en veiligheidsaspecten.

Downloaden

hidden

© 2024 Monie Nieuwdorp. Realisatie en hosting: Van der Westen ICT